måndag 28 april 2014

Spanska ridskolan

Efter att ha varit på kosläpp så for vi till Malmö i lördags. Spanska ridskolan var på besök, och vi beskådade en föreställning jag sent ska glömma. Fantastiskt att se samspelet mellan häst och människa!

fredag 25 april 2014

Jaktlycka

Idag fångade Kise sin andra mus (vad vi vet), inte illa av en 15-årig kisse. Late bloomer?
Helgen inleddes med en ansiktsbehandling. Skönt att bli lite bortskämd, och det är väl lika bra att erkänna att jag somnade...
Imorgon väntar en späckad dag, både kosläpp och Spanska ridskolan.

lördag 19 april 2014

Glad påsk!

Påskafton inleddes med ett distanspass i snacketempo med Triatlonklubben. Härligt att få några timmar i benen i värmande sol och minimalt med vind, då är det kul att köra racer!
Hade även möjlighet att lapa sol i baden baden en stund, något som verkligen laddar batterierna. Dessutom är det en normallång helg framför oss, räknat i lediga dagar.

söndag 13 april 2014

Andas

Kravlar på med mitt crawl. Igår crawlade jag på riktigt, i en hel 25 m längd klarade jag i ett streck med andning och allt. Så nu handlar det om timmar och meter för att sätta tekniken.

Och hur blev det med träningsvärken då? Jo en helt ny upplevelse ! Vristerna var helt utmattade och det var instabilt (och smärtsamt) att gå. Men men, några dagar till så kanske jag kan gå lite mer normalt igen...

Nu väntar tre korta arbetsveckor på rad, vilket känns riktigt skönt och välbehövligt! Trots allt sovande i helgen så är jag fortfarande trött.

torsdag 10 april 2014

Pre-träningsvärk

Ikväll var jag med jobbet och fick en lektion i löpning. Det blev både teknikträning och intervaller, och efter 1,5 h var jag riktigt trött. Borde kanske ha sprungit åtminstone en gång innan på de senaste månaderna... Men ett bra pass blev det, och jag blev riktigt trött.

fredag 4 april 2014

Kvällning

Ibland är det bra att stanna upp och ta ett djupt andetag och njuta av det som erbjuds. Så efter en alldeles för lång arbetsdag stannade jag till och njöt av att jobba granne med havet.